torstai 26. kesäkuuta 2014

Viisi ja puoli tuntia

Vehkamäen Tero kuvasi Facebookissa polkupyöräänsä, jonka rengas oli alhaalta tyhjä sanoen, että kotiin tilanteessa oli 22 km. Sen innoittamana ajattelin kiertää pitemmän lenkin kuin vuosiin eli Martin lenkin 18 km, kun viime kesän City Marathonillakin pääsin vain 17 km kunnes keskeytin.


Viiden ja puolen tunnin lenkin jälkeen pääsin takaisin autolle, tuli siis lenkille pituutta, tosin välillä kävelinkin melkoisesti. Vähän eksyinkin Kuninkaanlähteen-Jämin maastossa kunnes huomasin olevani Teelmäen talvikarjalaitumen reunassa lähellä Jämiä, vaikkei Martin lenkki yllä lähellekään sinne asti. Sainpahan hyvää maratonharjoittelua ainakin ajan puolesta, City Marathonilla saa juosta kuusi tuntia.


 Eiköhän se kuitenkin tästä lutviudu! Martin lenkki on vaan käyttäjien puutteessa niin metsittynyt, että vaikea löytää sen kääntöpaikkapuolta ainakin siis tällä kerralla.


Kun muuten lehmilaitumelta menin Mertiörannan taa ihan hyvää tiepohjaa, tosin melkomoisesti ruohottunutta, jota ilmeisesti talvella pappina Jämijärvellä ollessani olen hiihtänyt Jämille yhdyslatua keskustasta, niin siellä peltoteitä mennessäni peltojen päässä vähän ennen Poljanperää näin ison lammaslaumankin. Olin mielestäni myös Leponiemen tien päässä olevilla pelloilla, joilta sitten suunnistin takaisin kankaaseen tiheän metsän läpi. Melkomoinen seikkailua kaiken kaikkiaan!

Ei kommentteja: