tiistai 8. heinäkuuta 2014

0 - 5

0-5 ensimmäisen puolen tunnin aikana, uskomatonta ja juuri Brasilian maaliin. Moraalisessa loppuottelussa Saksa heti alussa näin ylivoimainen, tuleva maailmanmestari. Mikäs siinä, että Eurooppaan saadaan mestari, vaikka toiseksi loppuottelijaksi tulisikin Argentiina, mutta tietysti Hollannilla myös on vielä huomenna sanansa sanottavana.

Lopputulos 1-7. Sekin siis ennalta täysin käsittämätöntä ajatellen Brasilian valtavaa kotikenttäetua ja vaikkapa vain 50000 katsojan valtavaa kannustusta, joka ottelun tuloksen käännyttyä tappion puolelle muuttuikin sitten vihellyskonsertiksi.

Kyllä brassit vaan alkupuoliskolla olivat täysin pyöritettävissä kuin hajanainen kanaparvi! Toinen puoliaika olikin sitten jo tasaisempaa, vaikka Saksa teki silloinkin kaksi maalia , Brasilia  90. minuutilla sai lohdutusmaalin, jottei jäänyt täysin nollille.

Kyllä Saksa nähdyn perusteella on ehdoton mestarisuosikki, asettuu vastaan loppuottelussa sitten joko Argentiina tai Hollanti. Onko se kahden eurooppalaisjoukkueen kamppailu, vai taistellaanko Euroopan ja Etelä-Amerikan välillä jalkapallon herruudesta?