maanantai 24. marraskuuta 2014

Menestystarina Nelostuote

Vuonna 1967 autotallissa alkoi Nelostuotteen erilaisten pelien tuotanto, joista ensimmäinen ja edelleen tunnetuin on Kimble. Uusimpana vuoden 2015 ajankohtaisin lautapeli Pääministeripeli, jonka laatikon kannessa komeilevat kahdeksan puolueen puheenjohtajat. Monen vaiheen jälkeen yritys on rakentanut monta kertaa laajennetun teollisuuskiinteistön Porin Raumanjuovantielle.


Ja vaikka pelejä viedään yli 60 maahan, niin yritys uudelta nimeltään Tactic Games Oy on laajentanut tuotantoaan monipuoliseksi teollisuusmerkkeihin, liikepaikkamainosten tekemiseen ja painotuotteisiin aina kirjoja myöten.


Satakunnan kansanedustajina Satakunnan ja Rauman kauppakamarien kutsumina saimme kokoustaa yrityksen upeissa tiloissa ja samalla käydä tehdaskierroksella katsomassa monipuolisia tuotantoprosesseja. On erinomaista, että Satakunnassa on tällaisia menestyviä laajaan vientiin pystyviä teollisuusyrityksiä.


Kokoontumisessamme kerrottiin lisäksi Satakunnan Lääkäritalon toimitusjohtajan näkemys yksityisen palvelutuottajan kannalta menossa olevasta SoTe-uudistuksesta, joka hänen Heikki Kuuri-Riutun mielestä ei ole kehuttava, vaikkei hän niin kuin eivät muutkaan vielä tiedä uudistuksen lopullista tulosta. Kierrätystaloudesta jätteiden osalta kertoi toimitusjohtaja Timo Suistio BMH Technology OY:sta ja koko maatakin koskevasta lentoliikennestrategiasta Juhani Saarikoski.


Päivään mahtui myös Kankaanpään sotaveteraanien hallituksen kokoustaminen sekä vielä jääkäriliikkeen perustamisen 100-vuotismuiston johdosta esitelmätilaisuus OP:n isännöimänä. Järjestäjänä JP27:n Perinneyhdistyksen Satakunnan Osasto esitelmöijänä puheenjohtaja Alpo Vehanen.

Ei kommentteja: