tiistai 18. marraskuuta 2014

Veteraanikansanedustajat kokoustivat

Eduskunnassa pidettiin entisten veteraanien vuosikokous ja ryhmässämmekin vieraili entisiä kansanedustajia Raimo Vistbackan ja Mikko Vainion johdolla. Saimme myös hyviä ohjeita ja vinkkejä, miten voimme säilyttää kansansuosiomme: ahkera liikkuminen ihmisten parissa toreilla ja markettien pihoissa kansalaisia kuunnellen. Kansalla on laaja tyytymättömyys hallituksen toimiin, joten kaikki on mahdollista. Jopa 40% jättää äänestämättä, he ovat niin pettyneitä politiikkamme hoitamiseen, heissä olisi potentiaalia, kunhan vain saisimme heidät vaaliuurnille.


Myös ilmatilan hallinta on ensiarvoista. Vuoden 2011 JYTKY-vaaleissa perussuomalaisilla oli todella näkyvyyttä, mediakaan ei pimentänyt ja sosiaalisessa mediassa eli netissä ja Facebookissa olimme peräti ykkösiä näkyvyydessä. Tätä samaa olisi nytkin tavoitettava ja siksi kirjoitettava ahkeraan blogeja ja kommentteja. Kansanedustajamme Reijo Tossavainen on siinä esimerkillinen, hän laittaa myös bloginsa joka päivä Uuden Suomen ja monen muunkin lehden nettisivuille ja kertoi laskeneensa tavoittaneensa jopa miljoonan lukijaa vuoden aikana.


Yhteishengen merkitys on myös suuri. Se eduskuntaryhmässämme vaikuttaakin. Ei merkkejäkään siitä, mitä vaalien jälkeen ennustettiin 39 hengen eduskuntaryhmästämme, että se hajoaa kuin varpusparvi. Mikään muu ei voi meitä kaataa kuin sisäiset ristiriidat. Asia köyhemmän vähäosaisen kansan puolustaminen on yhteinen asiamme.

Ei kommentteja: