maanantai 8. joulukuuta 2014

Linnasta päästiin


Oli hyvä, ettemme juuttuneet itsenäisyyspäivävastaanotolla linnaan, vaan pääsimme sieltä pois. Sillä uudet seikkailut ovat jo odottaneet.


Junalla Hesasta Parkanoon, jossa oma auto kuuliaisesti oli odottamassa. Ja niin pääsi mukaan Kankaanpään perussuomalaisten sunnuntai-illan kokoontumiseen, jossa yllin kyllin asiaa ja vähän asian vierestäkin!


Maanantaina aloitettiin jo heti aamusta Yle Satakunnassa haastattelussa yhdessä Sauli Ahvenjärven kanssa. Erimielisyyttä ei paljon synny, ainoastaan ydinvoimassa olemme eri mieltä. On kuitenkin yhdeksästä Satakunnan kansanedustajasta meitä kolme, jotka olemme elämän kannalla ja ajamme ydinvoiman sijaan kaikkia uusiutuvia, kotimaisia energioita.


Kansanedustajatapaamisessa Satakunnan Yrittäjien toimistolla Isolinnankadulla Porissa oli melkoinen määrä yrittäjien edustajia, meitä kansanedustajia kuusi. Työllistämisestä ja yrittäjien esteistä uuden työvoiman palkkaamisesta riitti keskustelua ja saimme evääksi Suomen Yrittäjien kannanottoja tulevan hallituskauden ohjelmaksi.


Vielä kolmaskin tapaaminen Porissa Suomalaisella klubilla vuoden viimeinen Satakunnan Sotainvalidipiirin piirihallitus. Jaettiin mm. viimeiset vuoden avustukset, Kankaanpään seudun Sotainvalidiyhdistys sai 2500 euroa. Seuraavan vuoden toimintaohjelmassa riittää monenlaista toimintaa ja kokoontumista. Hyvä niin!

Ei kommentteja: