perjantai 16. tammikuuta 2015

Hieno päivä kertakaikkiaan

Eduskunnan jättävä varapuhemies Anssi Joutsenlahti (ps) uskoo maahanmuuttokysymyksen ja Kreikan taloustilanteen nousevan vaaliteemoiksi ja nostavan perussuomalaisten kannatusta gallup-luvuista.

Joutsenlahti siteerasi Suomen maaseudun puolueen SMP:n perustajaa Veikko Vennamoa, jonka mukaan gallupit eivät äänestä.

- Tässä on kolme kuukautta jäljellä vaaleihin ja asiat voivat muuttua, kun maahanmuuttokysymys näiden terrorismi-iskujen takia ja Kreikan tukipaketin kohtalo satavat perussuomalaisten laariin, MTV3:n Huomenta Suomessa tänä aamuna vieraana ollut Joutsenlahti totesi.


- Maahanmuuttokysymys on Suomessa ihan hyvässä mallissa, ei suurempia ongelmia, mitä Euroopasta voimme seurata. Jossakin Ruotsissa ja muualla on maahanmuuttajien ghettoja, joihin tavallinen ihminen ei voi oikein mennäkään. Meillä asia on hyvässä hallinnassa, mutta aina pitää tarkastella, ettei tule ongelmia, Joutsenlahti sanoi.
Anssi Joutsenlahti on ollut kansanedustajana kolme kautta vuosina 1979-1987 ja uudelleen vuodesta 2011 lähtien.

Palkkio hoitajille

Hän on luovuttanut kansanedustajan ja varapuhemiehen palkkionsa kahden hoitajan palkkaamiseen kotiseudullaan Kankaanpäässä.
- Se oli vastalause vaalirahajupakoinlle ja sille, että kansanedustajat ajaisivat vain omia etujaan. Halusin olla vastarannankiiski. Neljän vuoden aikana se tekee 200 000 euroa, Joutsenlahti laski.

Lakiruuhkaa eduskunnassa

Joutsenlahti pitää eduskunnan kevätkautta poikkeuksellisen ruuhkaisena eikä hän usko, että kaikkia hallituksen lakialoitteita ehditä käsitellä istuvan eduskunnan kaudella.
Viimeinen istunto eduskunnassa on 13. maaliskuuta, jonka jälkeen eduskunta jää vaalitauolle.

Ei kommentteja: