tiistai 17. maaliskuuta 2015

Eduskuntatyön lopuksi

Tehkää oikeita ratkaisuja maalisvaaleissa oli viimeinen pätkä TV2 ajankohtaisessa kakkosessa, kun näytettiin meitä kolmea poisjäävää kansanedustajaa, joille kansalaiset halusivat tuoda kiitoksia. Kuva oli 80-luvulta jostain puoluekokouksestamme, näytin kyllä vähän nuoremmalta - peräti poikaselta - nykyiseen verrattuna. Ei ne näytetyt kuvakatkelmat todella pitkiä olleet, mutta kuitenkin kaikki saivat nähdä nämä mieltä lämmittävät kiitokset, joita siis saimme vastaanottaa Jan Vapaavuoren ja Kari Rajamäen kanssa.


Lauantain Helsingin Sanomissa oli eduskunnan lopettajaiskahvituksessa tehty toimittaja Olli Pohjanpalon tekemä haastattelu, jossa kerron olleeni SMP:n kansanedustajana vv. 1979-87 ja nyt sitten perussuomalasten edustajana 2011-2015. Sain myös muistella sitä melkoista muutosta, mitä tästä aikaisemmasta kaudesta on tapahtunut nykyaikaan tullessa niin tietokoneiden kuin kännyköiden kautta, ei silloin ollut eduskunta-avustajiakaan. Myös salikäyttäytyminen puheenvuorojen osalta on järkeistynyt debatteineen. Yöistunnoistakin on päästy eroon.


Tulevista tehtävistä mainitsen, ettei papin töistä jäädä koskaan eläkkeelle. Pohjanpalo mainitsee myös yhteensä 200.000 euron lahjoitukseni koko neljän vuoden ajaksi palkatuille kahdelle hoitotyöntekijälle Pohjois-Satakunnan peruspalvelu- ja liikelaitoskuntayhtymässä.

Ei kommentteja: