maanantai 16. maaliskuuta 2015

Kevättä pukkaa

Päivällä aurinko paistaa ja yli 10 astetta lämmintä, yöllä vastaavat asteet pakkasta. Ja elämme maaliskuuta. Jäätä järvissä Pertti Kukkumäen mukaan ihan riittävästi. Kevättä siis on ilmassa eikä mikään ihme, kun sanotaan: Kevättä kynttelistä, ja kynttilänpäivä on ollut jo yli kuukausi sitten.

Kelpaa tehdä vaalityötä kauppojen pihoissa ja toreilla, vaikka loppuviikosta onkin luvattu kylmempää, muttei ilmeisesti kuitenkaan pakkasasteita päiväsaikaan.


Huomenna tiistaina ajankohtainen kakkonen kello 21 näyttää kolmea kansanedustajaa, joita kansalaiset halusivat tulla kiittämään. Kyseessä oli ilmeisesti luopuvat edustajat, ainakin sellaisia olemme kaikki kolme Osmo Soininvaaran ja Jan Vapaavuoren kanssa!


Luen parast´aikaa ostamaani Osmon juuri kirjoittamaa kirjaa Jäähyväiset eduskunnalle ja satakuntalaisena huomasin yhden virheenkin, kun hän toteaa Luvian tulleen pakkoliitetyksi Poriin. Eihän Luvian ja Lavian ero ole kuin yhden kirjaimen verran, joten ei satakuntalaiselle erhe ei ole suuren suuri.

Ei kommentteja: