sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Joka päivälle jotakin

Näin vain sain siis olla kastepappina Tiia-Riikka ja Veijo Sjöbergin pojan kastejuhlassa. Veijo on meitin perussuomalaisten Kankaanpään kaupunginvaltuustoryhmässä ja edelliskaudella oli samoin hänen kesken kauden autuaasti edesmennyt veljensä Olavi 5-hernkisessä valtuustoryhmässämme. Nyt meitiä on yksitoista.


Iltapäivän kolme tuntia kului sitten Karhoismajan vesireittien kunnostusyhdistyksen vuosikokouksessa uutta toimintaa suunnittelemassa. Toimin yli 200 hengen ja 5 järven muodostaman yhdistyksen rahastonhoitajana. Ei toiminta siihen loppunut, kun eilen oli viimeinen eduskunnan työ- eli istuntopäivä.


Huomenissa muuten on Kankaanpään Sotaveteraanien hallitus, tiistaina Kankaanpään seudun Sotainvalidien vuosikokous, keskiviikkona suunta on taas Helsinkiin.


Stadista löytyy heti aamulla puoluejohtajien Eurooppa-keskustelu yliopiston juhlasalissa, puoliltapäivin on Rintama-asiain neuvottelukunnan kokoustaminen. Ja vielä klo 14 alkaen Elinkeinoelämän keskusliiton järjestämänä Eteläranta kympissä veroseminaari, tunnetuimpina niminä kiistelty VATT:in ylijohtaja Juhana Vartiainen ja ETLA:n toimitusjohtaja Vesa Vihriälä. Kolme kärpästä yhdellä iskulla.

Ei kommentteja: