keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Timo Satakunnassa

Olen nähnyt facebook-sivuilla useammankin kuvan Timo Soinin tämän päiväisestä Porin Eetunaukion puhetilaisuudesta, niin täällä omalla sivullani kuin ehdokkaittemme Laura Huhtasaaren ja Kikka Heinosen sivuilla. Ja kaikki kuvat on otettu niin, ettei juuri näy yleisöä, jota kuitenkin oli runsaasti. Näin on vaikea todistella väkimäärän oikeaa määrää pelkästään näiden kuvien avulla.


Syystä kommentoinkin omalle sivulleni laitettua kuvaa yhdessä työmies Putkosen kanssa:  Kyllä onkin löytynyt kuvakulma, kun kuulijoita oli aamupäivähetkeen nähden ihan mukavasti. Kovaäänisillä puhe välittyi kauemmaksikin, siksi aivan korokkeen edessä ei tarvinnut olla, suomalaisethan haluavat olla vähän taaempana karttaen etummaisia paikkoja, Jeesuksen opetukset on sikälikin menneet perille, että viimeiset tulevat ensimmäisiksi ja päinvastoin. Ja siksi esimerkiksi kirkoissa istutaan mieluummin takaosassa kuin edessä.


Timon toinen vierailu näiden eduskuntavaalien merkeissä Satakunnassa tapahtui nyt Porissa ja Huittisissa. Edellisiltana hän oli katsomassa Rauman Lukon lopulta tappioksi kääntynyttä peliä. Meidän pohjoissatakuntalaisten mielissä on Timon käynti Honkajoella ja Kankaanpäässä perussuomalaisille lahjoitetun hevosenhakureissulla. Timon puhetta on aina hyvä kuunnella ja meitä kuulijoita kerääntyy myös aina melkoisesti. Niin siis tänäänkin niin Porissa kuin Huittisten Härkäpakarissa.




Porissa kysyi keskustelukumppani eduskuntatalon remontista ja epäili työmaalla käytettävän ulkomaista työvoimaa eikä tahtonut uskoa, kun vakuutin kaikkien rakennusmiesten olevan kotimaisia. Ehkä hän lopulta uskoi, kun kerroin olevani rakennustoimikunnan jäsen ja meidän vaativan jokaiselta työmieheltä turvallisuustodistuksen ja sitä ei ulkomainen saa kovinkaan helposti eikä nopeasti.

Ei kommentteja: