maanantai 18. toukokuuta 2015

Toimilta tätä olisi viimeiseksi odottanut

Yle Satakunnan tekemä haastattelu. Lisään vain: Täysin ylllättävää ja käsittämätöntä. Toimi on viimeinen, jolta olisi odottanut tällaista käyttäytymistä. Mutta nyt tapaus on käsitelty ja hän on rivikansanedustaja. Katumus ja anteeksiantamus on tapahtunut ja tästä jatketaan ja voimia myös itse Toimille eteenpäin!

Joutsenlahti ihmettelee seksiviestejä: "Kankaanniemi olisi voinut nousta ministeriksi"

Eduskunnan entinen varapuhemies, perussuomalaisten Anssi Joutsenlahti hämmästelee Toimi Kankaanniemen (ps.) lähettämiä viestejä. Perussuomalaisten Satakunnan-piirin puheenjohtaja Joutsenlahti arvioi, että Kankaanniemi menetti mahdollisuutensa kaikkiin merkittäviin tehtäviin.

Toimi Kankaanniemi.
Toimi Kankaanniemi (oik.) olisi voinut päästä perussuomalaisten ministeriksi, arvioi ex-puhemies Anssi Joutsenlahti (ps.). Kuva: Simo Pitkänen / Yle
Perussuomalaisten Satakunnan-piirin puheenjohtaja, väistyneessä eduskunnassa varapuhemiehenä toiminut Anssi Joutsenlahti katsoo, että Toimi Kankaanniemen (ps.) seksiviestit ovat vieneet Kankaanniemeltä kaikki mahdollisuudet vähänkään merkittävämpiin tehtäviin eduskunnassa.
– Kankaanniemi menetti kaikki näkyvät paikat, joihin häntä oli kaavailtu. Saamme ministerinpaikkoja ja eduskunnan puhemiehen paikan. Kankaanniemi olisi ollut näihin tehväviin varteenotettava ehdokas, mutta nyt täytyy ikäväksi todeta, että ei hän voi olla kummissakaan tehtävissä, Joutsenlahti sanoo.
Kankaanniemi on Helsingin Sanomien tietojen mukaan vetäytynyt hallitusneuvotteluista, joihin hän on osallistunut perussuomalaisten edustajana.

Oli tolkun mies

Kankaanniemi on lähetellyt seksiehdotuksia vieraille naisille Facebookissa. Vaalien jälkeen ja tultuaan valituksi eduskuntaan Kankaanniemi oli pyytänyt naisia olemaan kertomatta viesteistä kenellekään.
– Ei tätä voi mitenkään ymmärtää. Tämä on todella yllättävää. Toimi Kankaanniemi on ollut tolkun mies, Joutsenlahti hämmästelee.

"Sukupuolisiveettömyyttä ei hyväksytä"

Anssi Joutsenlahti katsoo, että Kankaanniemi voi edelleen jatkaa kansanedustajan toimessaan. Hän ei kuitenkaan hyväksy millään tasolla Kankaanniemen toimintaa.
– Eduskunnassa on nollatoleranssi kaikkeen sukupuolisiveettömyyteen, Joutsenlahti sanoo.
Kankaanniemi on entinen Suomen Kristillisen Liiton, nykyisten kristillisdemokraattien, puheenjohtaja. Hän loikkasi äskettäin perussuomalaisiin. Joutsenlahti ei osaa sanoa, oisiko Kankaanniemi päässyt perussuomalaisten listoille, jos viestit olisivat tulleet tietoon ennen eduskuntavaaleja.

Ei kommentteja: