lauantai 12. syyskuuta 2015

Juhlintaa riittää

Pomarkussa avattiin juhlallisesti käyttöön komea ja tilava monitoimihalli ja toivottiin kuntalaisten käyttävän ahkerasti nyt avautuneita monipuolisia kuntoilumahdollisuuksia. Juhlassa haastateltiin satakuntalaisia urheilijoita ja väkeä on liikkeellä runsaasti. Koko viikko on erilaisia liikuntatapahtumia. Hallin aikaansaaminen on ollut melkoinen ponnistus Pomarkun kunnalla. Onnittelut naapurikaupungista pomarkkulaisille!

Sotilassoittokunnan johtajan Riku Huhtasalon 50-vuotispäiviä juhlittiin moninaisella ohjelmalla ja suurella joukolla. Mukana oli vielä nuorin Kosti-veli kuuluisasta Huhtasalon veljessarjasta, joista yksi oli Rikun ja Jarin isä Matti. Kaikki veljekset ovat soittaneet haitaria ja kävivät jopa yhteisellä esiintymismatkalla Neuvostoliitossa. Myös monet jälkipolvien edustajista ovat soittomiehiä ja heitä oli paikanpäällä useita. Samoin mukana oli myös eri puolustusvoimien soittokuntien johtajia ja soittajia, joista kaksi soittivat huilulla ja pianolla Nocturnen. Niin kuin Putte-possun nimipäivistä lauletaan, että siellä kaikilla oli niin mukavaa, oi jospa oisin saanut olla mukana, toteutui nyt molemmilta osiltaan meidän kaikkia mukana olleiden kohdalla! Kiitoksia siis miehen ikään ehtineelle kappelimestarille!

Näin arvokkaita ja mitä aiheellisimpia juhlia riittää ja hyvä niin, vaikka tavallista arkipäiväämme ja tapahtumiamme tarkasteltaessa ei aina siltä näyttäisikään, että olisiko aihetta juuri mihinkään juhlaan monia vaikeiden asioiden ja uutisten tunkiessa tietoisuuteemme median välittäminä niin kotimaasta kuin sotaa käyvistä kriisimaistakin.

Ei kommentteja: