tiistai 1. syyskuuta 2015

Perussuomalaiset esillä

Perussuomalaisia oikein urakalla uutisissa ja ihan positiivisissa asioissa. Eduskuntaryhmä kokousti Kotkassa. Ryhmän puheenjohtaja Sampo Terho piti avauspuheenvuoron, joka kokonaisuudessaan on yläpuolella!

Timo Soini Alaskan arktisen alueen kokouksessa sai keskustella kahdenkesken USA:n ulkoministeri Kerryn kanssa ja kutsua hänen Suomen vierailulle. Timo myös kätteli presidentti Barak Obaman kanssa vaihtaen muutaman sanan.

Puolustusministeri Jussi Niinistö antoi lausunnon lakkautettujen varuskuntien puolesta todeten, ettei nykyisessä Ukrainan kriisitilanteessa niitä olisi lopetettu, ainakaan kaikkia. Jokaisessa maakunnassa jo puolustustahdon ylläpitämiseksi olisi oltava varuskunta ja itärajalla Kontiolahden varuskunnan lopetus oli todella järjetöntä. Myös seitsemän sotilassoittokunnan lopetus on täysin päätöntä, ei syntynyt edes väitettyjä säästöjäkään.
Perjantaina alkavilla Kokonaisturvallisuusmessuilla on ministeri mukana avajaispäivänä ja siellä tapaamme myös kankaanpääläisen Laser Gasin messuosastolla. Jussi Niinistöä opastaa kankaanpääläissyntyinen eversti Mikko Myllykangas, jonka ansiosta muuten ministerin messukutsukin löytyi, kun aluksi oli hukassa - tarkoituksella vai vahingossa!

Ei kommentteja: