tiistai 17. marraskuuta 2015

Budjettiehdotus valmistui

Kahden päivän budjettiriihi lämpeni tänään ihan kohtuullisesti. Jyviäkin saatiin puitua, varmaan myös akanoita sinkoili. Käyttötaloudessa mentiin kirjan mukaan. Investoinneissa lisättiin monien vuosien hanke, jota lautakunta nytkin esitti, eli yleisurheilukentälle varattiin ensi vuodelle puoli milliä sen ajanmukaistamiseksi. Näin kenttä tehdään samanaikaisesti kuin pesäpallokenttäkin saa uuden hiekkatekonurmen ja vanha päällyste siirretään harjoituskentälle.

Venesjärven päiväkoti on joutunut kosteusvaurioiden vuoksi siirtymään koulurakennuksesta parakkeihin. Itse koulurakennuksessa ei ole ongelmia, vain tässä asuntopäädyssä on ollut vesivahinkoja. Nyt on valmistunut alustava suunnitelma jatkosta, saneeretaanko vanhat tilat vai rakennetanko kokonaan uusi. Nämä vaihtoehdot ratkaistaan ja sitten edetään. Ratkaisujen nopeaksi etenemiseksi varattiin 250.000 ensi vuodella ja sama summa seuraavalle vuodelle.

Kaupunginvaltuusto sitten itsenäisyyspäivän jälkeisenä maanantaina 7. joulukuuta sanoo oman painavan sanansa. Toivottavasti päästään silloin yhteisymmärryksessä jouluaterialle. Kokouksen aluksi kyllä esittäytyvät soveltuvuustesteissä hyväksytyt kaupunginjohtajaehdokkaat, mutta varsinainen valinta on budjettikokouksesta viikon päässä eli maanantaina 14. joulukuuta.

Ei kommentteja: