perjantai 29. tammikuuta 2016

Tuulta ja sadetta

26 hakijaa ilmaantui määräajassa Kankaanpään kaupunginsihteerin virkaan, kun viran nykyinen haltija valittiin kaupunginjohtajaksemme. Olisiko kiinnostus näin suuri juuri siksi, kun siitä on näemme mahdollisuus päästä vaikka kaupunginjohtajaksi.

Päivän lenkki - kuten yleensäkin - jäi iltamyöhään, kun olin pappina siunaustilaisuudessa Porissakin. Siksi lännestä saapunut sada pääsi kastelemaan ja tuulikin oli melkomoinen. Nämäkös sen kun vaan karaisee pientä kulkijaa. Kymmenen kilometriä tuli kuitenkin kuitattua liukkailla kaduilla, on onneksi piikkipohjaiset kengät.

Venäjän ja Suomen pääministerit tapasivat. Pää-aiheena tietysti paperittomien turvapaikanhakijoiden vyöry pohjoisilla raja-asemilla Venäjältä. Medvedev väitti, ettei se ole Venäjän vaan EU:n syy. Toivotaan kuitenkin, että hyvät naapuruussuhteemme säilyvät ja tämä viisumittomien tulo lakkaa, niin kuin tänään on käynyt, kun yllättäen Sallasta ei tullut ainuttakaan maahamme pyrkijää, vaikka heitä on ollut päivittäin 20-30. Hyvä näin, jos saatiin aikaan normaali päiväjärjestys!

Ei kommentteja: