lauantai 20. helmikuuta 2016

Kankaanpään Urheilijoille menestystä

Alle puoli sekuntia eli 0,47 sekuntia hävisimme SM-sisähallikisoissa prossimitalin ja olin ankkurina, kun kalkkiviivoilla meni pronssille yltänyt joukkue ohitse ja omia jalkojani maratonjuoksijana alkoi jo krampatakin viimeisillä metreillä 3x200 metrin viestissä, jossa meidän Kankaanpään Urheilijoiden hyvän alkutyön tekivät M80 sarjan Osmo Villanen ja M75 Lauri Kiviniemi, itse jouduin M70 sarjalaisena itseäni kovempien pikakiiturien kelkkaan. Kyseessä oli siis viesti, jossa piti olla yksi osallistuja kaikista näistä kolmesta sarjasta.

Osmo Villanen uutena 80-kymppisenä teki puolestaan selvää jälkeä aivan samoin kuin hän aikaisemmin talvella otti vauhdittomissa hypyissä kolme SM-kultaa, niin siis nytkin kisojen eka päivänä tuli kolme mestaruutta ja huomenna on taas mahdollisuus samaan kolmeen kultamitaliin. Tänään Osmo voitti tasaisen 60 m 9.93 ja korkeuden kolmella sentillä tuloksella 118. Sen sijaan pituudessa toiseksi tullut jäi peräti 72 senttiä, kun Osmo hyppäsi 375.

M75 ensi vuotta kisaileva Lauri Kiviniemi juoksi hienosti 1500 m 6.41,07 tullen neljänneksi. N50 sarjassa KankU:n Tarja Vakkuri oli kovassa kyydissä 400 metrillä ajalla 1.24,96 tullen kahdeksanneksi.

Sunnuntaina Osmon ja Tarjan lisäksi kilpailevat myös kuulassa Hannu Kortesluoma, kun sisähallissa ei keihästä voi heittää, ja 3000 metrillä Ilkka Vakkuri jos on toipunut flunssanpoikasesta.